YMCA Esportsin NHL joukkue Ghettofirebirds nousi viimeinkin Elite -sarjaan!

13.02.2020 08:44

Eilen myöhäisillassa Ghetot oli aivan ilmiliekeissä ja kaatoikin nousu karsinnassa vastustajansa Tiki Talkin 4-0 otteluvoitoin.

Haastattelimme joukkueen kapteenia vielä pelatun sarjan jälkeen.

Noniin Keka mr captain!
Miten jatkuu tästä eteenpäin?  Alkaako heti kova harjotuskausi seuraavaan liigaan vai saako jätkät vetää hetken happea?

-Keskiviikko illassa mennään, joten eiköhän tässä nyt ainakin loppu viikko huilailla. Katsellaan peli hommia uudestaan sunnuntaina, kun on Eliteen nousu juhlittu. Pitää muistaa, että tämä oli vasta välietappi, joten töitä on edessä ja runsaasti.

Mitä odotettavissa seuraavalla kaudella? Paljon tuttujakin vastustajia löyty,  jatketaanko samalla kokoonpanolla myös ensikauteen?

-Seuraavalla kaudella lähdetään tottakai hakemaan pudotuspelipaikkaa. Euroopan parhaita vastaan se ei ole helppoa, mutta niin hauskalta kun se omaan korvaan kuulostaakin niin me kuulutaan nyt siihen kastiin. Erityisesti ensi kaudella odotan Gotham Knights otteluita. Meillä on ollut pitkä ystävyys-suhde heidän kanssa. Ensi kauden kokoonpanoon tulee muutoksia, mutta runko tulee pysymään samana. Enempää en tässä vaiheessa pysty kertomaan.

Haluatko nostaa erityisesti jonkun suoritukset korokkeelle, tietysti koko joukkue oli liekeissä, mutta vakuuttiko joku erityisesti tässä viimesessä sarjassa?

-En missään nimessä halua nostaa kenenkää suorituksia korokkeelle. Joukkueena tämä kausi on vedetty alusta loppuun ja jokaisen täysi panos on mahdollistanut tämän. Erityis kiitokset haluan antaa pelaajille KukaKaatoiJutin, joka tuli kesken kauden varamieheksi. Ilman häntä oltaisiin oltu todella pahasti pulassa. Sekä Valluxet, joka vaihtoi seuraa pudotuspelien aikana, mutta jaksoi painaa meidän kanssa vielä pudotuspelit ja karsinnat kunnialla maaliin.

Loppuun vielä kapteenin kiitokset?

-Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana jossain vaiheessa tätä uskomatonta matkaa. Myös iso kiitos kuuluu niille, jotka ovat meitä tukeneet ja kannustaneet näin vuosina. Myös kiitos rouville, ettei ole tullut tämän enempää sanomista pelaamisesta.


Nirmo