YMCA ESPORTS LAAJENTAA PUBG MOBILEEN

01.12.2020 20:01

YMCA Esports laajentaa myös Pubg mobilen puolelle kun pidemmän aikaa ollaan haluttu tukea myös mobiilipelaamista ja nyt siihen taas on resursseja. Päätös oli selkeä kun löytyi innokas ja taitava joukkue meidän organisaatioon.Ja PUBG mobilen puolella alkaakin heti tapahtumaan kun ensiviikonloppuna taistellaan epävirallisesta Suomenmestaruudesta Matoliigassa.


Kyselimme myös PUBG mobile tiimin tuoreelta kapteenilta Linus "Linus" Siggberg mietteet ja kuulumiset.


"Linus "Linus" Siggberg oon suomalainen pubg mobilen pelaaja. Oon kotosin varsinais suomesta ja oon jotenkin rakastunu tähän peliin.

Pubgm löi läpi todella kovaa varsinkin aasiassa ja oon viimeisen vuoden ajan miettiny, että olisko myöskin suomesta taito ja osaaminen riittävää kovimmalla tasolla pelaamiseen. 

11.lokakuuta 2020 perustin suomalaisen rosterin ja pelasimme tähän asti Evictionin alla ja pärjäsimme paremmin kuin mikään muu suomalainen tiimi tähän mennessä ja olimme seiska sijalla pubg mobile national cupin pohjoismaiden finaalissa.

Se oli meille iso juttu, koska olimme ehtineet pelata vain muutaman viikon yhdessä ennen tätä. Nyt tavoitteena on pubg mobile club openin kevään karsinnat. 

Olemme myös tosi kiitollisia, että YMCA antoi meille mahdollisuuden pelata heidän nimen alla, mutta myös tuoda mahdollisesti mobiili pelaamista myös paremmin esille."Kani