TRELLET RETRO GP PÄÄTTYY

07.12.2020 19:12Trelletin Retro gp kausi päättyy meidän osalta hienoon pronssi sijoitukseen niin kuskin (Eetu Vainiokangas) kuin tiimin osalta!Kilpailun loppusijoituksilla YMCA:n  Eetu Vainiokangas nappaa sijan 3.Haastattelimme myös kuskeja ja kyselimme heidän mietteet kisasta.


Eetu Vainiokangas kommentoi:

"- Tää Monzan kisa itsessään oli aika tylsä, saatiin Markon kanssa hyvät lähdöt ja päästiin kaksoisjohtoon, mutta suoravauhdin puutteen takia menetettiin sijoitukset myöhemmin. Ajelinkin käytännössä koko kisan sitten Joni Takasen siiven alla mutta ohi ei vain päässyt.

- Kausi päättyi siis tähän ja kokonaiskilpailun kolmossijaan voin olla enemmän kuin tyytyväinen. Sarjassa ajoi muutama todella kovan luokan kuski joten tästä voin olla ylpeä.

- Ei mitään, tästä eteenpäin. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, striimaamiseen mä tuun keskittymään mutta mikäli iRacingissa ilmaantuu mielenkiintoisia sarjoja niin niihin olen kyllä myös lähdössä mukaan."


Otto Hyttinen kommentoi:

"- Kisa meni hyvin ja täytyy olla tyytyväinen loppu tulokseen. 

- Tiimin kanssa luultiin että meillä on suoravauhtia liikaa mut oltiinkin se hitain auto suoralla ja sen takia välillä tuntu et vaikee kisa tulossa.

- Tänään ajattelin ajaa finrx kisan"


Jani Ryhänen kommentoi:

"- Kilpailuun lähdettäessä asetin tavoitteeksi pistesijan mutta muutoin odotuksia ei ollut, kun ei tiennyt yhtään missä mennään muihin nähden. Aika-ajoissa keskipakkaan ja itse kisassa sitten loistava lähtö. Oma positio löytyikin sitten sieltä sijalta 9 josta sainkin taistella koko kisan ajan. Aivan mahtava skaba omalta osalta ja voisi melkein sanoa että pienoinen ylisuoritus lähtökohtaan nähden. Tiimin kaikilta kuskeilta kyllä loistava suoritus kaikin puolin. Onnittelut vielä Eetulle sarjan 3. sijasta ja Markolle hienosta 2.sijasta itse kilpailussa.

- Hyvät fiilikset jäi tästä ja kiitokset isosti Eetulle isosta duunista autojen säätämisessä. Kiitokset vielä koko tiimille hienosta kaudesta, tuesta ja avusta. 

- Lithunderille vielä kiitokset kun sain lainata autoa ja terveiset että penkki on edelleen puhdas!

- Seuraavaksi suunnataankin torstain Xtrellet seriesin päätöskilpailuun niin katsotaan mitä siellä saadaan aikaseksi!"


Marko Kela kommentoi:

"Hyvä kisa oli, perässä ajelua lähinnä. Hyvät fiilikset jäi, oli kauden viimenen kisa ja tammikuussa jatkuu taas 24h series."
Ota haltuun Ymcan somet (Twitter, Instagram, Discord, Youtube):

https://twitter.com/EsportsYmca

https://www.instagram.com/ymcaesports

https://discord.gg/wnS8EWJ

https://www.youtube.com/channel/UCNQMMH28e5YT9Qb35Lo_qDwKani