Teemu "Teuhka" Valtee astelee Ymcan riveihin!

15.07.2020 10:35

Teemu "Teuhka" Valtee astelee Ymcan riveihin vahvistamaan koko Ymcan organisaatiota. Kyselimme vähän miehen kuulumisia ja muutakin aiheeseen liittyvää.

Kuka on Teuhka?

Omalta nimeltä Teemu Valtee, 27-vuotias, peli skenessä tunnetaan paremmin nimimerkillä "Teuhka." Koulutukselta Teemu on kuorma-autonkuljettaja, mutta on toiminut myös monissa muissa ammateissa ja tehtävissä ennen alalle jäämistä.

Mistä päin suomea?

Etelä-Suomi, Hämeenlinna

Taustaa Pubgissa?

Teuhka aloitti PUBGin pelaamisen 2017 alkuvuodesta jolloin se oli vasta closed betassa. Tuolloin hän ei heti innostunut pelistä johtuen sen olevan vasta todella keskeneräinen ja jonka pelaamisesta ei oikein voinut nauttia. Todellisuudessa pelaajaura sai ensikosketuksen kilpailullisessa mielessä loppuvuodesta 2017. Keväällä 2018 Teuhka kiinnitettiin MJ-Esportsiin missä teuhka pelasi sitten koko loppu-uran ajan aktiivisesti vuoden 2019 syksyyn asti. Sen aikana hän tutustua moniin muihin pelaajiin joilta tuli opittua kaikenlaista matkan varrelta, ja sai jakaa heidän kanssaan hyviä kokemuksia eri tapahtumissa. Vaikeuksiltakaan ei voitu välttyä serverillä eikä sen ulkopuolellakaan, mutta aina niistä jotenkin selvittiin.

Isoimpia saavutuksia: PUBG BYOC: Summer Assembly 2018 #3, Insomnia 2018 #1, LanTrek 2019 #1, Skynett 2019  #2, PUBG Online: POL Phase 2 -> PELC Phase 3 (varapelaaja)

Tausta esportsissa?

Oikeastaan pelaajauran aikana oli jo kiinnostunut sen oman jutun lisäksi organisaation muista toiminnoista ja sen pyörittämisestä. Tuolloin teuhka oli vasta todella kokematon ja siihen hommaan vasta pääsi sisään muiden opastuksella sekä ylipäätään muiden organisaatioiden/toimijoiden aktiivisella seuraamisella. Syventyessään enemmän hallitustyöhön ja organisaation muihin toimintoihin alkoi väistämättä tulla eteen tosiasia, ettei tunnit enään riitä päivätöiden jälkeen pelaajana kehittymiseen jonka takia pikkuhiljaa hän siirtyi sivuun muihin vastuutehtäviin.

Muissa tehtävissä hän ehti toimia tuona aikana mm. hallituksen sihteerinä, varapuheenjohtana ja joukkueenjohtajana sekä toiminnan hiipuessa myös lopulta managerina.

Työnkuva ymcassa ja millä mielellä ymcaan mukaan?

“Sain mahdollisuuden liittyä YMCA Esportsin kehityspäällikön rooliin ja tietenkin tuntui luonnolliselta tarttua haasteeseen. Eniten kiehtoo se, että minulla on mahdollisuus olla osana näinkin hienoa ja tunnettua organisaatiota.”  Oman ammattitaidon kehittämisen lisäksi pääsee tekemään, niin monen eri osa-alueen kanssa töitä ja teuhka uskookin, että yhtenä hänen vahvuutenaan on aikaisemmissa tehtävissä kertynyt kokemus niin pelaajana kuin johtotehtävistä. Tämä taas luo sitä syvyyttä asioiden näkemiseen useammasta kuin yhdestä näkökulmasta. On myös turha väheksyä sitä kuinka paljon tilannetajua ja sopeutumiskykyä vaaditaan, näinkin hurjasti muuttuvalla alalla kuin mitä elektroninen urheilu on.

Tervetuloa Ymcaan Teuhka!Nirmo