NEO 24h SIMRACING OSAKILPAILU

28.10.2020 13:48

YMCA Simracing otti NEO 24h Esport serieksen ensimmäisessä kilpailussa pienen epäonnen sävyttämänä 7 sijan.Tässä vielä kuskien mietteet kisasta ja omasta suorituksesta:


Ville Iivanainen:

 "Kisa meni ihan hyvin ja vauhtia oli ehdottomasti top5 sijoitukseen mutta meistä johtumaton kolari takana tulevan Porschen ja GT3-luokan auton kanssa vei mahdollisuudet siihen.

Muuten kisa meni oikeastaan jopa paremmin kun oletin, en tekisi mitään toisin.

Kisa oli hyvä ensipuraisu tuollaiseen totisempaan liigakisaan ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan!"


Marko Kela:

 "Meillä on hyvä tiimi kasassa ja kaikki pystyy kilpailee. Pienenä yllätyksenä tuli itelle meidän oma mahdollinen sijoittuminen top5 vauhdin puolesta, kunnes meidät vedettiin ulos radalta pahasti missä autokin vaurioitui. Mutta overall erittäin tyytyväinen kisaan vaikka sijoitus oli tuo, nyt ainakin tiedetään mihin vauhti riittää ja se tuo lisää tuloksenhalua koko sarjasta. Yllättävän mukavasti tuo 4 eri autoluokan ajaminen tuolla meni omasta mielestä. 

Lisää harjoittelua olisi omalla kohdallani voinut olla, tiimikaverit veti huimia kierroksia ja ihan heidän vauhtiin en loppujenlopuks päässytkään. Eli lisää vaan treeniä olisi tarvinnut. Mutta kisassa tehtiin juuri niinkuin sovittiin enkä ite lähtis mitään tekemään toisin.

Kisa meni hyvin, muutamia jännitys hetkiä tietenkin koettiin. Harmillinen vaan toi meidän auton kolaus oli muuten oltais varmaan siellä top5 taisteltu.  5/5 omasta puolesta. Mikään ei sinänsä jäänyt harmittamaan. Ja mukavahan se on kun suomalaiset voittaa.

Iso kiitos NEO:lle, hyvin järjestetty ja hyvin ammattitaidolla toteutettu. "


Kimmo Rovanperä: 

"Kisa kokonaisuudessaan hyvä suoritus meidän tiimiltä! Aika-ajo jäi vähän hampaan koloon itselläni kun puhdas kierros jäi uupumaan. Mutta tiesin että kisavauhti on se verran kovaa että edessä olevat muutama auto oli ihan puhtaalla ajamisella ohitettavissa jo ensimmäisen stintin aikana. Lähtö oli ihan ok ja keskityin vain pitämään renkaat kunnossa, kun tiesin että se auttaa stinttini loppuvaiheessa ja antaa meille taktiikkaan lisää liikkumavaraa. Pari ohitusta syntyi jo ennen varikko pysähdy ja jonka jälkeen voitimme sijoituksen lisää kun renkaamme olivat hyvässä kunnossa, joten säästimme aikaa olla vaihtamatta niitä.

Tosiaan olimme ajamassa jo todella hyvää sijoitusta, mutta meistä riippumattomasta syystä takanamme syntyi kolari joka valitettavasti imi meidät mukanaan ja eväsi meidän podium mahdollisuuden havittelun ja tiputti meidät usealla sijalla taaksepäin.

Aika hyvin olimme valmistautuneet kisaan kovalla treenillä ja olimmekin keskittyneet lähes täysin auton kisavauhtiin ja auton säätämiseen sitä varten, emmekä oikeastaan aika-ajo puolta miettineet niin paljoa. Joten ehkä panostamme siihen vähän enemmän ensi kisassa."

Kisa oli todella hyvin järjestetty ja hommat toimi. Välillä haastetta oli muiden autoluokkien kanssa ajamisessa, kun ero suoravauhdissa ja mutkavauhdissa olivat niin isot. Mutta tyytyväisiä olemme lopputulokseen ja 7. sijoitukseen kun otamme huomioon tuon epäonnisen kolarin joka vaikeutti kisaa. Tosi positiivista oli huomata että vauhtimme riittää taistelemaan top 5:ssä. Hyvää tekemistä koko tiimiltä ja innolla odotetaan tulevia kisoja!Kani